Bredband/TV/Telefoni

Bredband/TV/Telefoni


Bredband:

Sedan 2018-11-01 har föreningen gruppavtal med Com Hem för bredband. Bredband från Com Hem ingår således i månadsavgiften till föreningen. Den hastigheten som ingår är upp till 250 Mbit/s nedströms (till lägenheten) och 50 Mbit/s uppströms (ut från lägenheten). Det går att uppgradera till högre hastighet, men får bekostas av varje medlem.

Även ett basabbonemang för telefoni ingår i gruppavtalet för den som önskar. För att ta del av bredband måste varje medlem sjäv avropa tjänsten från Com Hem. För mera information om Com Hem, se http://www.comhem.se.

Föreningen har även fiber draget från Telia. Den som vill har möjlighet att på egen bekostnad ingå avtal med dem.TV:

Lägenheterna i föreningen är anslutna till Com Hem och Telia. Com Hem sänder vissa tv-kanaler analogt och digitalt som ingår i månadsavgiften till förenignen för de boende. För att se de digitala kanalerna behöver varje medlem själv införskaffa en digitalbox (såvida man inte har en tv med inbyggd digitalbox som klarar Com Hem). Det finns även ett gruppavtal för digitalTV från Telia som löper ut 2019-01-26. Eftersom det är ett motsvarande grundutbud som fås från Com Hem kommer föreningen inte att förlänga avtalet.

 


Analogt grundutbud Com Hem 2018-08-17:


Digitalt grundutbud Com Hem 2018-08-17:
 

Telefoni: Via gruppavtalet med Com Hem ingår basabbonemang för bredbandstelefoni. Det går även att ansluta via Telia, men ingår inte i något gruppavtal utan får beställas på egen hand. Det finns även vanliga analoga telefonjack i alla lägenheter. Via dessa kan man ansluta vanliga telefoner, men man måste själv skaffa abonnemang hos den operatör man vill använda. Det finns ett flertal operatörer att välja mellan. Kontrollera på önskad operatörs webbplats.© Brf Hasselbacken 2013 | styrelsen@brf-hasselbacken.se | Vicevärdsexpeditionen: Högåsvägen 1, 741 41 Knivsta